Filet z lososa s omáčkou

Postup:
Filet z lososa dejte do uzavíratelné nádoby. Všechny zbylé ingredience smíchejte v menší misce a ¾ směsi dejte na maso. Nádobu uzavřete a nechte 1-2 hodiny v ledničce. Potom lososa ogrilujte (při tepelné úpravě použijte zbylou marinádu). Maso grilujte z obou stran, až ho otočíte, opět ho potřete marinádou. Losos je hotový rychle, počítejte s 10-15 minutami grilování. Potom maso ihned podávejte. Jako příloha se hodí brambory, rýže natural nebo zeleninový salát.

Ingredience:
180 g filetu z atlantského lososa
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce čerstvé citrónové šťávy
¼ lžičky hořčice
¼ lžičky mletého pepře
1 lžička sójové omáčky

Obsah výživových látek v jedné porci:
Kalorie: 441 kcal
Bílkoviny: 48 g
Sacharidy: 0 g
Tuky: 29 g